maandag 21 mei 2012

Zwangere Campinglife presentatrice Jessica Mendels onderuit met scooter


Zwangere Campinglife presentatrice Jessica Mendels onderuit met scooter

Campinglife-presentatrice Jessica Mendels, die momenteel drie maanden zwanger is, (31) is zich rot geschrokken. Ze is onderuit gegaan met haar scooter.

"Ik had sleehakken aan waardoor mijn benen langer waren dan normaal", vertelt Jessica Mendels in het AD. "Stom genoeg heb ik daar geen rekening mee gehouden. Het stuur kwam tegen mijn been en voor ik er erg in had, lag ik op de grond."

De Campinglife presentatrice is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. "Het ging gelukkig niet hard, maar op zo'n moment besef je wel wat een enorme verantwoording je hebt met zo'n klein kindje in je buik."

Jessica Mendels, die tot haar grote verdriet niet in het nieuwe seizoen van Campinglife te zien zal zijn, heeft in het begin veel last gehad van zwangerschapskwaaltjes. Na een bezoek aan haar huisarts gaat het inmiddels iets beter. "Ik heb al een week niet overgegeven. Dus het gaat de goede kant op."

De sexy krullenbol heeft een relatie met Paul Bom. Een jaar geleden stapten de twee in het huwelijksbootje.

De zwangere presentatrice Jessica Mendels (31) is onderuit gegaan op haar scooter. De Campinglife-presentatrice kwam gelukkig met de schrik vrij.

'Ik had sleehakken aan waardoor mijn benen langer waren dan normaal. Stom genoeg heb ik daar geen rekening mee gehouden. Het stuur kwam tegen mijn been en voor ik er erg in had, lag ik op de grond', vertelt ze vandaag. 'Het ging gelukkig niet hard, maar op zo'n moment besef je wel wat een enorme verantwoording je hebt met zo'n klein kindje in je buik.'

Jessica Mendels is nu ruim drie maanden zwanger. De eerste periode van haar zwangerschap heeft ze het zwaar gehad. Ze moest vooral veel overgeven. 'Op een gegeven moment heb ik daar pilletjes voor gekregen en die hielpen redelijk. Zeker in combinatie met het laten staan van bepaalde producten waar ik sinds ik zwanger ben niet meer tegen kan. Ik heb inmiddels al een week niet overgegeven. Dus het gaat de goede kant op.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten