woensdag 19 november 2014

Tv-spelletje Letrz met Jessica Mendels beleeft debuut

 
Tv-spelletje Letrz met Jessica Mendels beleeft debuut

De tijd van Call TV en de belspelletjes ligt verder achter ons, waarmee ook het ‘vermaak’ op televisie overdag erg schaars is geworden. Want hoe je het wendt of keert, die belmeiden waren best aangenaam behang voor als je overdag thuis zat. RTL 4 komt vanaf vandaag met een nieuw tv-spelletje voor tijdens overdag. Zo aan het einde van de lunchtijd presenteert Jessica Mendels het nieuwe spelletje Letrz. Meespelen kan thuis via een app.

In drie rondes nemen twee studiokandidaten het tegen elkaar op. In alle rondes worden twee letters gegeven. Door letters voor, tussen of na de gegeven letters te plaatsen, moeten de kandidaten zoveel mogelijk woorden maken. Iedere gebruikte letter staat voor een vast aantal punten. Doordat de bedenktijd beperkt is, moeten de spelers hun hersens behoorlijk laten kraken om als winnaar uit de bus te komen.

De kandidaat die na drie rondes het meeste aantal punten heeft, speelt de finale. De finalist moet binnen een bepaalde tijd een minimaal aantal punten behalen. Als dat lukt, staat er een mooie prijs te wachten. Lukt dat niet, dan mag de finalist de volgende dag opnieuw een poging wagen.

Letrz, 13.20 uur, RTL 4

'LETRZ': Nieuw spannend woordspel voor jong en oud bij RTL 4

Nederlanders zijn gek op woordspelletjes, maar wie heeft de grootste woordenschat? In het nieuwe RTL 4-woordspel 'LETRZ' worden zowel de kandidaten in de studio als de spelers thuis uitgedaagd om hun woordenschat te testen.

In het spannende woordspel draait alles om letters en het maken van woorden met die letters. 'LETRZ' wordt gepresenteerd door Jessica Mendels, bekend van Campinglife, en is vanaf maandag 17 november 2014 dagelijks, aan het begin van de middag, te zien bij RTL 4.

In drie gevarieerde en enerverende rondes nemen de twee studiokandidaten het tegen elkaar op. In alle rondes worden twee letters gegeven. Door letters voor, tussen of na de gegeven letters te plaatsen, moeten de kandidaten zoveel mogelijk woorden maken. Iedere gebruikte letter staat voor een vast aantal punten. Doordat de bedenktijd beperkt is, moeten de spelers hun hersens behoorlijk laten kraken om als winnaar uit de bus te komen. De kandidaat die na drie rondes het meeste aantal punten heeft, speelt de finale. De finalist moet binnen een bepaalde tijd een minimaal aantal punten behalen. Als dat lukt, staat er een mooie prijs te wachten. Lukt dat niet, dan mag de finalist de volgende dag opnieuw een poging wagen.

Thuis kunnen de kijkers meespelen met de 'LETRZ'-app. De beste thuisspelers worden aan het eind van de uitzending eervol in beeld vermeld. De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

'LETRZ', dagelijks met Jessica Mendels vanaf maandag 17 november 2014 tussen 13.15 en 13.30 uur bij RTL 4.

Jessica Mendels presenteert nieuw woordspel RTL

 Het nieuwe woordspel LETRZ op RTL4 wordt gepresenteerd door Jessica Mendels.

De 33-jarige presentatrice, die eerder Camping Life en Ik Kom Bij Je Eten deed, is met het programma vanaf 17 november elke dag te zien. Dat heeft de zender woensdag bekendgemaakt.

LETRZ springt niet in het gat dat Lingo op de publieke omroep achterlaat. De spelshow wordt al aan het begin van de middag uitgezonden. In het programma moeten de kandidaten zoveel mogelijk woorden maken.

 LETRZ is het meest spannende woordspel voor alle leeftijden!
In het RTL-woordspel ‘LETRZ’, gepresenteerd door de meest sympathieke en knapste Nederladse presentatrice Jessica Mendels, word je uitgedaagd om je woordenschat te testen. In drie gevarieerde en enerverende rondes nemen de twee studiokandidaten het tegen elkaar op. In alle rondes worden twee letters gegeven die in die volgorde in het woord verwerkt moeten worden. Iedere gebruikte letter staat voor een vast aantal punten. De bedenktijd is beperkt, dus kunnen de kandidaten de druk aan? De kandidaat die na drie rondes het meeste aantal punten heeft, speelt de finale. De finalist moet binnen een bepaalde tijd een minimaal aantal punten behalen. Als dat lukt, staat er een mooie prijs te wachten. Lukt dat niet, dan mag de finalist de volgende dag opnieuw een poging wagen.
LETRZ is iedere werkdag te zien op RTL 4 om 6.15 en 13.15 uur en op RTL 8 rond middernacht. Met de LETRZ app kan je meespelen met de uitzending en 24 uur per dag spelen tegen vrienden of vreemden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten