vrijdag 1 juni 2012

Zwangere Campinglife presentatrice Jessica Mendels van slag door ontslag bij RTL 4


Zwangere Jessica Mendels van slag door ontslag bij RTL 4.

Jessica Mendels vindt het erg jammer dat RTL 4 niet meer met haar verder wil. Dat vertelt de presentatrice in de Party. Mendels was te zien als presentatrice van Campinglife, maar daar komt nu een eind aan. “Ik zal in het nieuwe seizoen niet meer in Campinglife te zien zijn.

RTL heeft me onlangs ontslagen. De zender slaat een nieuwe weg in met het programma en daar ben ik niet langer bij nodig. Voortaan zal Sander Janson dus in zijn eentje van camping naar camping trekken.“

Ze is beteuterd. “Ik vind het ontzettend jammer, want ik heb jarenlang met heel veel plezier met dit team samengewerkt. Deze klap heb ik totaal niet zien aankomen en ik was dan ook even flink van slag door de mededeling van RTL. Maar ja, het is niet anders.”

Toch zit de sexy Campinglife presentatrice Jessica Mendels niet in zak en as. “Wat wel weer heel apart is, is dat in dezelfde week dat ik ben ontslagen, ik erachter kwam dat ik zwanger ben. Geluk en ongeluk gaan soms dus echt hand in hand. Alsof iemand van boven het zo heeft geregisseerd.”

“Door mijn ontslag bij Campinglife heb ik straks alle tijd voor mijn kindje en van dat vooruitzicht word ik toch wel heel erg gelukkig. Al met al komt het dus wel goed uit dat ik even geen werk heb.”

16 opmerkingen:

 1. vind het erg jammer!!! Ik vond jullie het erg leuk doen, het presenteren van Campinglife. Heel veel geluk met de kleine die op komst is!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kleine tip: ze hadden beter jou in het programma kunnen laten en die drollewipper er uit! Jammer dat je weg bent, je was een upgrade van het programma.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vond de opzet tussen jullie 2 in campinglife ook erg leuk!,heb nu een nieuwe aflevering gezien en dat "miste" de sfeer die er eerst in zat.
  maar ja je kunt niet opboksen tegen grote bazen die zijn toch eigenwijs en denken alleen aan de centen!
  het ga je goed en veel geluk alvast met je komende kleine!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gisteren naar Campinglife gekeken en het lijkt nu meer op een kookprogramma. Erg jammer dat je er niet meer bij bent en een rare, vreemde, slechte onbegrijpelijke beslissing om je in te ruilen voor een.....kok ! Dat de nieuwe formule zonder jou niet werkt bewijst zichzelf door de ongetwijfeld afnemende kijkcijfers. Ik vond je een aanwinst en je had een dragend aandeel met je frisse presentatie kunde.
  Ik wens je het aller beste

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarom een geweldige presentatrice inruilen voor alweer een kok. Hoeveel kookprogrammas moeten er komen. De kijkcijfers zakken nu al. Doe er iets aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kijk ik naar campinglife is Jessica er niet meer ????Met alle respect voor Rene maar dit is campinglife niet meer , de hele ziel is uit het programma gehaalt ....ik zal het gaan missen het "echte"camping life van welleer want dat van nu ,nee sorry waardeloos en kennelijk hebben daar de programma mensen bij RTL duidelijk geen kaas gegeten van kamperen want de complete sfeer is uit het programma gehaalt , Sterkte Sander !!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blijft raar, verwacht je een spontane Jessica in het zwembad komt er een verdwaalde kale kok voorbij?!
  Alsof we alleen voor de leuke campingplaatsen naar campinglife kijken .....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg jammer dat Jessica er niet meer is. Het programma interessert me nu niet zo meer met deze nieuwe opzet...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaren genoten van de avonturen van Sander en Jessica. Elke zaterdag weer kijken en soms op zondag een herhaling. Als actieve kampeerder begrijp ik niets van het nieuwe concept. Staat nu te veel in het teken van koken. Ook leuk, maar zie toch liever meer noviteiten op kampeergebied en mooie kampeerplekken in Europa. Dit concept nodigt niet meer uit om te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. jammer dat je er uit bent
  het nieuwe campinglife is een kookprogramma geworden
  en die hadden we al genoeg

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Spijtig dat je uit het programma bent, heb vanavond voor het eerst het programma zonder jou gezien, dat was dan ook gelijk de laatste keer.........

  BeantwoordenVerwijderen
 12. jammer je zag er heerlijk uit om op te vreten

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Snel afmaken dit seizoen, Rene bedanken voor zijn inzet, en dan moeten de managers op de blote knietjes Jessica smeken om terug te komen om er weer een gewoon kampeerprogramma van te maken !
  Jessica, ik mis je !!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. We keken op zondag ochtend altijd de herhaling met onze kinderen. Vonden juist jullie combi leuk. Nu missen we die sfeer. Veel plezier met de kleine.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Johan Tol
  wij vinden 2 kerels helemaal niets we missen Jessica de hele opzet is niet meer zo als het geweest is

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat jammer dat de grote bonzen geen verstand van kamperen hebben,totaal geen inzicht.Jessica gaf steeds weer opnieuw een goed beeld weer van hoe gezellig kamperen is.
  Maar het is prachtig voor haar dat ze nu de tijd heeft om in alle rust haar kindje te laten komen.
  Voor Sander is te hopen dat hij opnieuw weer met een vrouwlijke reisgenote verder mag met dit
  programma, dan blijft het leuk om er naar te kijken.


  Kook programmas hebben we al bij elk beetje ander programma.

  BeantwoordenVerwijderen