dinsdag 11 mei 2010

Jessica Mendels voor Campinglife op stap in Italië


Jessica Mendels vertelt op haar eigen site JessicaMendels.nl geregelmatig over haar spannende avonturen voor het programma Campinglife.

Zoals over haar verblijf voor Campinglife in San Vincenzo, Italië.

Ingrediënten: Daan, Thimo, een warme dag in Italië, IJs.

Jessica Mendels: Met Daan en Thimo, mijn twee grote vrienden met wie ik al mee mocht naar het pretpark en daar merkte dat zij behalve een ijsje eten ook prachtig kunnen schminken met hun ijs, en hun ouders ging ik het dorp in om wederom een ijsje te eten.

Wat een belevenis het kan zijn om een ijsje te eten, merk je wel wanneer je met deze broertjes op stap bent.

Jessica Mendels: Je voelt hem natuurlijk al aankomen met de zon op het ijs en een iets wat onhandige motoriek word het nogal een opgave om niet te knoeien.

Het meest verbaasd was ik echter, dat ikzelf praktisch niet geknoeid had en rustig mijn ijsje aan het eten was, terwijl ik naar de komische voorstelling van de familie Woestenenck keek.

Jessica Mendels: Rustig van hun ijsje genieten konden Rik en Arianne niet, zij waren alleen maar bezig met schade beperking. Gelukkig zijn zij op dit soort situaties voorbereid en hebben ze altijd voldoende “knoei-doei-doeken” bij zich.

Maar terwijl Arianne bezig was Timo te poetsen hield hij zijn ijsje scheef recht boven zijn moeders tas, dus ook die moest schoongemaakt worden.

Ondertussen ontfermde Rik zich over Daan, die ook helemaal onder dat heerlijke Italiaanse schepijs zat. Tegen de tijd dat ze de situatie bij de jongens onder controle hadden, was hun traktatie veranderd in een lauwe milkshake.

Jessica Mendels: 's Avonds gingen we met een hele bubs in bikini naar het strand, ook Bodi, de hond van familie Mokveld was mee, waar de jongens heerlijk mee aan het spelen waren.

Met als decor de prachtige zonsondergang van Italië, speelde we een echt Hollands potje voetbal.

Al was ik totaal niet op een potje voetbal gekleed, deed ik samen met de stoere zusjes Mattie en Marina in bikini ook mee.

Jessica Mendels: En we deden het niet slecht! Helaas was Sander Janson er niet bij om te zien, dat ik dit een stuk beter deed dan volleybal… :)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten