donderdag 13 december 2012

Campinglife presentatrice Jessica Mendels bevallen van dochter Ilse


Campinglife presentatrice Jessica Mendels bevallen van dochter Ilse

Presentatrice Jessica Mendels en haar man Paul zijn sinds 30 oktober 2012 de trotse ouders van Ilse. Het meisje werd om half zeven geboren.

Jessica, bekend van het RTL-programma CampingLife, en Ilse zijn sinds woensdagmiddag weer thuis na een nachtje in het ziekenhuis te hebben doorgebracht. De bevalling was pittig, maar alles is goed gegaan.

Het is het eerste kindje voor Jessica en Paul.

Beschuit met roze muisjes voor Jessica Mendels

Het is feest in huize Mendels! ‘RTL’-presentatrice Jessica Mendels is bevallen van een dochtertje. Dat meldt het AD. Het meisje kwam dinsdagavond rond half zeven ter wereld en gaat sindsdien door het leven als Ilse. Na de bevalling moesten moeder en dochter een nachtje in het ziekenhuis blijven, maar sinds woensdag middag kunnen de twee thuis van elkaar genieten.

Jessica Mendels en haar man Paul Blom kondigden de zwangerschap in mei aan. De kersverse moeder maakte toen ook bekend dat ze zou stoppen met de presentatie van het RTL-programma ‘Campinglife’.

RTL-presentatrice Jessica Mendels is dinsdag bevallen van haar eerste kind.

De 31-jarige presentatrice, bekend van het programma Campinglife, kreeg een meisje. Dat vertelt Mendels aan RTL Boulevard.

Jessica en haar man Paul Bom hebben het meisje de naam Ilse gegeven. De kleine spruit kwam dinsdagavond om 18.30 uur ter wereld. "De bevalling was pittig, maar alles is goed gegaan."

Jessica Mendels, ook bekend van de regiosoap Pauwen en Reigers, is sinds woensdagmiddag weer thuis. Ze moest samen met haar kersverse dochtertje een nacht in het ziekenhuis blijven, meldt Omroep West.

Jessica Mendels ging afgelopen mei nog onderuit met haar scooter, ze kwam gelukkig met de schrik vrij. 'Ik had sleehakken aan waardoor mijn benen langer waren dan normaal. Stom genoeg heb ik daar geen rekening mee gehouden. Het stuur kwam tegen mijn been en voor ik er erg in had, lag ik op de grond', vertelde ze hierover in het AD. 'Het ging gelukkig niet hard, maar op zo'n moment besef je wel wat een enorme verantwoording je hebt met zo'n klein kindje in je dikke buik.'

1 opmerking:

  1. Het hele campinglife moet op de schop,het is drie keer niets,ook Sander (die altijd op de voorgrond moet}er uit.

    BeantwoordenVerwijderen