donderdag 23 oktober 2014

Jessica Mendels aan de bak met Letrz

 
Jessica Mendels presenteert nieuw woordspel RTL LETRZ

Het nieuwe woordspel LETRZ op RTL4 wordt gepresenteerd door Jessica Mendels. 

De 33-jarige presentatrice, die eerder Camping Life en Ik Kom Bij Je Eten deed, is met het programma vanaf 17 november elke dag te zien. Dat heeft de zender woensdag bekendgemaakt.

LETRZ springt niet in het gat dat Lingo op de publieke omroep achterlaat. De spelshow wordt al aan het begin van de middag uitgezonden. In het programma moeten de kandidaten zoveel mogelijk woorden maken.
 
Jessica Mendels aan de bak met Letrz

Lingo verdwijnt, maar Letrz verschijnt! Aan Jessica Mendels de eer om de boel in dit spelletjesprogramma aan elkaar te praten. "Het is zo ontzettend leuk om te doen", vertelt Jessica enthousiast aan RTL Boulevard.

De sexy krullenbol presenteerde eerder Campinglife op RTL 4. "Dit is zo anders. Nu sta ik in een studio en we zijn met een spel bezig en niet met vakantie vieren", aldus Jessica.

De deelnemers kunnen thuis alvast oefenen, want de app van Letrz is al in de lucht. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk woorden uit een verzameling letters te halen. De persoon die de meeste lettercombinaties weet te vinden, wint het spel.

Letrz is vanaf 17 november 2014 tussen 13:15 en 13:30 uur te zien op RTL 4.

Jessica Mendels gezicht bij woordspelletje Letrz

RTL 4 komt vanaf volgende maand met het nieuwe dagelijkse woordspelletje Letrz, waarmee de zender min of meer in het gat springt dat Lingo achterlaat. Letrz is aan het begin van de middag te zien en Jessica Mendels is de presentatrice. De opnames zijn inmiddels in volle gang.

Letrz wordt gespeeld met twee studiokandidaten en drie rondes. Door letters voor, tussen of na de gegeven letters te plaatsen, moeten de kandidaten zoveel mogelijk woorden maken. Iedere gebruikte letter staat voor een vast aantal punten. “Doordat de bedenktijd beperkt is, moeten de spelers hun hersens behoorlijk laten kraken om als winnaar uit de bus te komen”, belooft RTL. De kandidaat die na drie rondes het meeste aantal punten heeft, speelt de finale.

Aan Letrz is een app verbonden zodat je thuis kunt meespelen.

 Het nieuwe woordspel Letrz op RTL4 wordt gepresenteerd door Jessica Mendels. De 33-jarige presentatrice, die eerder Camping Life en Ik Kom Bij Je Eten deed, is met het programma vanaf maandag 17 november 2014 elke dag te zien. Dat heeft de tv-zender woensdag bekendgemaakt.

Letrz springt niet in het gat dat Lingo op de publieke omroep achterlaat.

De spelshow wordt wordt wel op een vreemd tijdstip uitgezonden. Dit is tussen 13.15 en 13.30 uur aan het begin van de middag. In het programma moeten de kandidaten zoveel mogelijk woorden maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten