woensdag 9 mei 2012

Zwangere Jessica Mendels stopt met Campinglife


Zwangere Jessica Mendels stopt met Campinglife

Jessica Mendels stopt als presentatrice van het programma Campinglife. Mendels maakte dinsdagavond in RTL Boulevard bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje.

Jessica Mendels, die getrouwd is met Paul Bom, had een kinderwens. "Maar we waren die wens nog niet actief aan het vervullen." De presentatrice voelde zich de eerste weken van haar zwangerschap 'heel raar'. "Ik was op vakantie geweest en ik dacht: die jetlag gaat maar niet over."

Jessica Mendels werd in 2008 aangesteld als presentatrice van het Campinglife. Ze praatte samen met Sander Janson het programma aan elkaar, Janson gaat wel door met Campinglife. Mendels presenteerde eerder onder meer LiveShop en Trick & Treat.

Jessica Mendels kennen we natuurlijk allemaal als de presentatrice van Camping Life. Vorig jaar trouwde ze met haar grote liefde Paul Bom en nu is er groot nieuws!

Een oplettende kijker mailde RTL Boulevard dat Jessica Mendels wel heel erg vaak gezien werd op de afdeling gynaecologie. Tijd om een belletje te plegen dus, en inderdaad: Jessica was helemaal overrompeld door ons. Ze ging even na of ze het goede nieuws al aan al haar naasten had verteld en dat was zo. Toen kwam het hoge woord ook aan ons eruit: ze is zo zwanger als maar kan!

Jessica Mendels, presentatrice van het RTL-programma Campinglife, is in verwachting van haar eerste kindje.

"Dus geen geheim meer: IK BEN ZWANGER", schrijft Jessica Mendels, die inmiddels de kritieke grens van twaalf weken voorbij is, op Twitter. Jessica laat weten dat de zwangerschap niet gepland was, maar dat de baby zeer welkom is.

Het is het eerste kindje voor de presentatrice en haar man Paul Bom. Het stel trouwde een jaar geleden.

Jessica Mendels dacht begin dit jaar enige tijd, na een vakantie in Las Vegas, dat haar jetlag maar niet over ging. Haar 'rare gevoel' had echter een heel andere reden: de presentatrice bleek zwanger.

Jessica Mendels, die bekend is als presentatrice van het televisieprogramma CampingLife en een rolletje in Goede Tijden, Slechte Tijden, is nu dolgelukkig met de zwangerschap. 'Binnenkort beginnen we aan de babykamer, dat had eigenlijk een logeerkamer moeten worden' , vertelt ze vanavond aan RTL Boulevard.

Vorig jaar trouwde Jessica Mendels met haar grote liefde Paul Bom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten