maandag 16 april 2012

Jessica Mendels op de modeshow van Addy van den Krommenacker met Addy for steps collectie


Jessica Mendels op de modeshow van Addy van den Krommenacker met Addy for steps collectie

Jessica Mendels was aanwezig op de modeshow van Addy van den Krommenacker van de complete ‘Addy for Steps’ collectie zoals getoond tijdens de modeshow van Addy van den Krommenacker op 13 maart jl.

Op de catwalk waren de drie kleurthema's uit de 'Addy for Steps' collectie en foto's van BN-ers op de rode loper in hun 'Addy for Steps' jurk.

Vele bekende vriendinnen van Addy bewonderden zijn nieuwe collectie waaronder Inge de Bruijn, Jessica Mendels op de modeshow van Addy van den Krommenacker, Kim Lian van der Meij, Tatjana Simic, Sandra Reemer, Quinty Trustfull, Jette van der Meij, Miryanna van Reeden, Ruth Jacott, Pernille la Lau en Antje Monteiro.

De 'Addy for Steps' collectie bestaat uit drie kleurthema's met elk een ander verkoopmoment: vrijdag 30 maart (print & colour), 6 april (black & blue), 13 april (nude).

Vrijdag 13 april start in alle Steps winkels in Nederland en België de verkoop van het laatste kleurthema ‘Nude’(naakt) uit de speciale, betaalbare collectie die Addy van den Krommenacker voor modeketen Steps heeft ontworpen, en liet zien aan Campinglife presentatrice Jessica Mendels tijdens de modeshow.

De collectie bestaat uit drie kleurthema’s en met de verkoop van het laatste kleurthema 'Nude' is de collectie compleet. De ontwerper gaf om 09.30 uur in de Steps winkel in de Langestraat 89 in Alkmaar het startsein voor de verkoop van het ‘Nude’ thema waarvan ook een trouwjurk onderdeel uitmaakt. Klanten ontvingen in de ochtend persoonlijk advies van de ontwerper bij de aanschaf van hun eigen Addy.

Addy van den Krommenacker heeft al in verschillende steden Steps filialen bezocht om klanten te ontmoeten; vorige maand in Maastricht en Utrecht en vorige week in ’s Hertogenbosch. Alkmaar is de laatste stad waar de ontwerper in een Steps filiaal het startsein geeft voor de verkoop van een kleurthema uit zijn betaalbare collectie.

In elke stad was de opkomst groot en stonden de echte Addy fans al voor openingstijd te wachten. Consumenten reageren heel enthousiast op het persoonlijke contact met de ontwerper. Op 13 april is het ‘Nude’(naakt) thema instore & online bij Steps verkrijgbaar, wat al te zien was tijdens de modeshow waarbij ook Jessica Mendels aanwezig was. Op 30 maart en 6 april gingen de eerste twee kleurthema’s (‘Print & Colour’ en ‘Black & Blue’) al in de verkoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten