dinsdag 28 mei 2013

Jessica Mendels weer op de buis met RTL Vakantiemagazine

Jessica Mendels weer op de buis met RTL Vakantiemagazine

Jessica Mendels, bekend van onder andere Campinglife, is sinds kort weer bij RTL 4 te zien. De presentatrice gaat het zondagmiddag-programma Vakantiemagazine presenteren voor de zender. Dat meldt Televizier. Onlangs heeft de sympathieke presentatrice haar eerste werkdag voor Vakantiemagazine, volgens RTL Boulevard. In het zondagmiddag-programma gaat Mendels samen met Arno Raymakers op zoek naar de leukste vakantieplekjes in Nederland.

Televizier meldde in maart al dat Mendels in gesprek was met RTL. ‘Het is fijn dat ik werk in het vooruitzicht heb, want ik moet wel zorgen dat er brood op de plank komt’, vertelde Mendels al eerder. In oktober is Jessica Mendels bevallen van haar dochtertje Ilse. Gek genoeg werd ze bij Campinglife ontslagen in de week dat ze ontdekte dat ze zwanger was. Gelukkig berustte het ontslag op een misverstand, en is Jessica weer volop aan de slag bij RTL.

In RTL Vakantie Magazine komt alles voorbij wat je helpt bij het plannen, organiseren of nog leuker maken van ‘de vakantie’. Dit vrolijke zomermagazine vol vakantietips wordt iedere week gepresenteerd vanaf een unieke vakantielocatie ergens in Nederland, met in elke aflevering wisselende thema’s als ‘water’, ‘kamperen’ of ‘vakantie in de achtertuin’.

Presentator Arno Raymakers (Over De Reling, Weekend Trip) ontvangt diverse gasten die aanschuiven om de laatste vakantietrends te presenteren. Ondertussen duikt presentatrice Jessica Mendels (Campinglife) dieper vakantie vierend Nederland in om op zoek te gaan naar alles wat de algemene vakantie- vreugde kan verhogen. Bovendien worden in het programma de zomerzintuigen geprikkeld in vaste rubrieken als ‘De Vakantie Barbecue’, ‘Vakantie Thuis’ en ‘De leukste buitenlandse vakantieregio, het dichtst bij huis’.

RTL Vakantie Magazine geeft je alvast een voorschot op je eigen vakantie en maakt de aanloop naar de zomer nog leuker.

Jessica Mendels

Al op jonge leeftijd voelde Jessica zich helemaal thuis op het podium. Als 8 jarig meisje begon zij met lessen te volgen op Jeugd Theater school Rabarber in Den Haag, waar zij is geboren en getogen.

Na rollen in commercials, een speelfilm en series als COSTA, GTST, Westenwind e.d. stond zij op haar 25e voor het eerst als presentatrice voor de camera en met succes!

Na het regionale programma ‘Haagenda tv’ en een half jaar ervaring als Liveshop presentatrice maakte het grote publiek in 2008 kennis met Jessica als het vrolijke gezicht van Campinglife. Vier jaar lang reisde de Haagse iedere zomer met Sander Janson door Europa.

In 2012 werd de dochter van Jessica geboren en met de komst van Ilse kwam er een einde aan de zomers in het buitenland. Nu zal zij het vakantieplezier in voornamelijk Nederland vast gaan leggen voor RTL. Vanaf 19 mei 2013 is Jessica wekelijks te zien in RTL Vakantie Magazine dat zij samen met Arno Raymakers presenteert.

In aflevering 1 van RTL Vakantie Magazine staat het thema ‘water’ centraal. Ofwel alles wat je vakantie op, in of aan het water leuker maakt. Arno Raymakers ontvangt in Jachthaven & Recreatiepark Mijnden in Loosdrecht gasten die de laatste vakantie trends komen bespreken. Chef Robert Nagtegaal van De Keurslager bereidt tegelijkertijd een heerlijk stukje vlees op de zomer barbecue. Ondertussen bezoekt Jessica Mendels een Friese zeilschool waar kinderen tijdens hun vakantie leren zeilen, en ondervindt de presentatrice op een Overijssels vakantiepark aan den lijve wat een ‘tubby-splash’ is.

Bovendien zijn er diverse vakantietips en gaat Arno in de Ardennen op zoek naar een geschikt huis voor de familie Tielemans die onze Facebook-oproep beantwoorde. En Jessica Mendels laat zich heerlijk naakt een massage ondergaan in een blokhut. Kortom, ‘RTL Vakantie Magazine’ geeft je alvast een voorschot op je eigen vakantie en maakt de aanloop naar de zomer nog leuker.

Prima Blokhutten is vanaf 19 Mei wekelijks op TV te zien op RTL 4 EN RTL 5, in het programma “Vakantiemagazine”  met Arno Raymakers en Jessica Mendels.

 De reguliere uitzendingen lopen vanaf zondag 19 mei t/m 7 juli  om 11.20 uur op RTL4.

In RTL Vakantie Magazine komt echt alles voorbij wat je helpt bij het plannen, organiseren of nog leuker maken van je vakantie. Arno Raymakers ontvangt gasten om de nieuwste vakantiegadgets te demonstreren, de laatste koffer trend aan te kondigen, de nieuwste badmode(bikini, badpak en boxershort) te laten zien of om te praten over de meest spannende minivakanties in de Benelux. Presentatrice Jessica Mendels gaat het land in op zoek naar alles wat de algemene vakantie- vreugde kan verhogen.

Jessica Mendels terug bij RTL4.

De ex Campinglife presentatrice is in onderhandiling met RTL  over 2 nieuwe programma's. En als de onderhandelingen naar wens zullen verlopen zijn de twee programma's te bewonderen bij RTL4 .Jessica Mendels moet oktober vorig jaar het veld ruimen bij het RTL 4 programma Campinglife,maar daarvoor was zij te zien bij de zender Liveshop maar die ging in febuari 2009 failliet en ze was te bewonderen in de regionale soap van TV WEST PAUWEN REIGERS.

Jessica Mendels (31): “Het is nog onzeker en ik mag er niks over zeggen, maar het is in elk geval een teken dat ze met mij verder willen. Soms moet er eerst een deur dicht voor er een nieuwe open kan. Ik heb het aan het lot overgelaten. En het mooie is dat ik nu in gesprek ben met RTL over twee tv-programma’s”.

Voormalig Campinglife presentatrice Jessica Mendels weer op de buis met Vakantiemagazine

Sinds kort is de ex-Camping Life-presentatrice weer op tv te zien. Na de geboorte van haar dochter deed ze het een tijdje rustig aan maar nu heeft ze een presenteerklus te pakken bij Vakantiemagazine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten