zondag 13 maart 2011

Jessica Mendels krijgt in Campinglife een champagne douche

In de Campinglife uitzending van 12-3-2011 kreeg presentatrice Jessica Mendels aan het eind een champagne douche over zich heen.
 
Jessica Mendels en Sander waren in de Franse Alpen. Een van de mooiste meren van Frankrijk is zonder twijfel het Meer van Annecy.
 
Camping L'Idéal ligt net iets buiten de enorme drukte die de grote populariteit van dit meer teweeg heeft gebracht en doet daarmee zijn naam eer aan.
 
Een ideale ligging om van de schoonheid van het meer te genieten (mooi uitzicht vanaf de net iets hoger gelegen camping), te profiteren van de vele restaurants en andere voorzieningen rondom het meer en tegelijkertijd aan de massaliteit te ontsnappen op het campingterrein.
Op de camping is een modern zwembad met glijbanen, Jessica Mendels trekt haar mooiste bikini aan en neemt een frisse duik in het water, een restaurant en in het hoogseizoen animatie.
 
Laat de charme van deze omgeving en de faciliteiten van de camping je er niet van weerhouden er zo nu en dan ook op uit te trekken net als Jessica Mendels, want er is genoeg te doen in de omgeving.
Camping L'Ideal
6 ha.
Plaats: Lathuile
Regio: Haute Savoie, Alpen
Land: Frankrijk
Afstand: 970 km vanaf Utrecht
Faciliteiten:
zwembad, verwarmd zwembad, kinderbad, 2 waterglijbanen, 2 tennisbanen, tafeltennis, minigolf, speeltuin, elektronische spellen, bar, restaurant, afhaalgerechten, T.V. ruimte, levensmiddelenwinkel, wasmachines.
De Haagse Jessica Mendels had een clown als vader en stond met haar zusje regelmatig tussen de coulissen. Ook mama Mendels was actief als assistent van haar man “Johnny Mendola”. Jessica werd zelf ook door het theater aangetrokken en stortte zich in het acteren.
De laatste jaren kennen weJessica Mendels vooral als presentatrice, o.a. van de liveshop op RTL8. Maar ze werkte ook als juf op de basisschool en kreeg een rol in de comedysoap "Pauwen en Reigers" op TV West.
Geboortedatum Jessica Mendels: 25 maart 1981
Geboorteplaats: Den Haag
# Opleidingen: HBO- Pabo
# Vooropleiding toneelschool
Televisiewerk Jessica Mendels:
# Presentatie voor het programma Astro op RTL4
# Presentatie voor kappers.tv, een informatief web-tv programma speciaal voor kappers
# Presentatie van het verborgen camera programma Trick and Treat op Veronica
# Speelde een rol in de film Thuis in Nederland
# Presentatie van het homeshoppingprogramma LiveShop
# Presentatie tv programma Haagenda tv op RNN 7
# Speelde een rol in de films Het Glinsterend Pantser en Het Hofvijver Sprookje
# Gastrollen in de series Westenwind, Kees en Co, Goede Tijden Slechte Tijden, Costa
# Was te zien in verschillende commercials van o.a.: de Luchtmacht, Rexona en Scapino
De Haute Savoie beschikt over prachtige natuurverschijnselen waaronder het bergachtige gebied met onder andere de Mont Blanc en het meer van Annecy. Een wandeling in het Franse gebied brengt Jessica Mendels langs chalets, lokale markten, diverse ambachten en adembenemende landschappen.
Veelzijdig gebied
Ontdek de besneeuwde toppen van de Bauges, groene weiden van Aravis en het smaragdgroene meer. Het gebied heeft voldoende mogelijkheid voor verschillende activiteiten zoals skiën, paragliding, canyoning, klimmen, duiken, wandelen en niet te vergeten, het strand in de zomer.
Wandeltochten
Met een stoeltjeslift word je omhoog gebracht op een gemiddelde hoogte van 1835 meter. Vanaf dat punt kun je verschillende wandeltochten doen.
 
Bijvoorbeeld de botanische tocht waar je de flora van de weide ontdekt. Op een hoogte van 1830 meter start Jessica Mendels de wandeling naar de boerderij van de La Bouchasse. Voor kinderen is er het ontdekkingsparcours over het bospad uitgestippeld, waar ze spelenderwijs over het berggebied leren.
Loopbrug over de 25 meter diepe kloof
De spectaculaire, smalle kloof in Haute-Savoie is een groot wonder van de natuur. Gelukkig voor bezoekers van de Franse regio Rhône-Alpes is deze plek voor publiek toegankelijk gemaakt. In de rotsen verankerd, op 25 meter boven de rivier, is een 252 meter lange loopbrug geplaatst.
Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht over de bergen en rivier. Ook kun je er rotsblokken met de meest uiteenlopende vormen bewonderen.
 
Langs de rotswand herken je in het natuurlijke schaduw- en lichtspel prachtige gezichten. Ook de talloze kolkgaten die de rivier in de loop van duizenden jaren heeft uitgegraven, zijn een fascinerende ontdekking. Halverwege kan Jessica Mendels zien welke hoogte het water tijdens verschillende overstromingen bereikte.
Kasteel Menthon St. Bernard
Saint Bernard stond bekend om zijn hulp aan bergbeklimmers. Hij richtte verschillende kapellen op, waar reizigers toevlucht konden vinden om de gevaren van het bergachtige gebied te ontzien. Komt de naam je bekend voor? De hulpgever vernoemde de bekende reddingshond, Sint Bernard, naar zichzelf.
Toren op de rots
De heilige is geboren in het Kasteel Menthon, waarbij de letterlijke vertaling luidt: Toren op de rots. Inmiddels wordt het kasteel al duizend jaar lang bewoond door dezelfde familie. Het kasteel is 12 kilometer van de stad Annecy verwijderd.
Van torens naar kasteel
Het kasteel is ontstaan vanuit drie stevige torens die met elkaar verbonden waren door overdekte looppaden. Hier werd later een kasteel omheen gebouwd. Door de eeuwen heen is het kasteel getransformeerd in een luxe, statig verblijf.
Bibliotheek
In het centrum van het bouwwerk vind Jessica Mendels een groot binnenhof, waar inwoners van de omgeving tijdens de oorlogen konden schuilen. Erg bijzonder is de grote bibliotheek, met maar liefst 12000 boeken en manuscripten die vóór de Franse revolutie zijn geschreven.
Gedurende de zomermaanden is het mogelijk een rondleiding te doen door het middeleeuwse kasteel met een Nederlandstalige gids.
Aan het eind van een mooie dag in de Alpen kreeg Jessica Mendels tenslotte nog een champagne douche over zich heen op de camping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten