zondag 1 mei 2011

Campinglife presentatrice Jessica Mendels gaat op 28 Mei 2011 trouwen!

Campinglife presentatrice Jessica Mendels zegt het "Ja" woord op 28 Mei 2011 aan haar vriend (bijna man ) Paul!
Jessica Mendels kondigde het huwelijk zelf aan op Hyves: "...en het hoge woord is eruit,... Ik ga trouwen! Met Paul (de vegetarische slager)."

Jessica Mendels wil zich wel zonder kwabben onder haar armen in haar trouwjurk hijsen.

De populaire presentatrice van Campinglife hangt om die reden flink aan de gewichten. 'Hard aan het trainen voor de perfecte "bruid armen" haha...', twittert ze goedgeluimd. 'In ieder geval zo goed mogelijk...!'

Vorig jaar oktober werd Jessica Mendels ten huwelijk gevraag door haar vriend Paul Bom. Het stel geeft elkaar in mei het jawoord.

BeauMonde
In het April nummer van de BeauMonde staat een reportage van Jessica Mendels. BeauMonde volgde haar in de zoektocht naar de mooiste trouwjurk, taart en bloemen voor haar grote dag in mei.

Jessica Mendels bereidt zich op dit moment voor op zowel haar huwelijk als een nieuwe serie Campinglife.
 
Terwijl in maart alweer de laatste afleveringen van Campinglife werden uitgezonden is Jessica druk doende met het uitzoeken van haar bruidsjurk, bruidsdiner, catering, bloemen, taarten en locatie voor haar bruiloft op 28 mei 2011.
 
Na een korte huwelijkreis kunnen de koffers opnieuw worden ingepakt want vanaf 17 juni 2011 reizen Jessica Mendels en Sander Janson de rest van de zomer door Europa voor de opnamen van alweer het 11e seizoen Campinglife.


In januari heeft Jessica Mendels al haar prachtige bruidsjurk uitgezocht bij het Bruidspaleis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten