vrijdag 8 oktober 2010

Jessica Mendels met Campinglife vernieuwd terug op RTL4


Het RTL 4-programma Campinglife kent komend seizoen een vernieuwde opzet. Het populaire presentatieduo Jessica Mendels en Sander Janson blijft in de tiende serie afleveringen weliswaar op bezoek gaan bij Nederlandse gezinnen op campings in binnen- en buitenland, maar dit keer nemen zij ook een uitdagende opdracht voor hen mee.

“Dit keer doet de familie niet datgene wat ze zelf leuk vindt, maar beleeft ze de ideale vakantiedag van het andere gezin“, legt een woordvoerster van RTL dinsdag uit.

De nieuwe opzet van Campinglife levert volgens RTL bijzondere beelden op. “Zo maken luxe kampeerders een blotevoetenwandeltocht, ondergaat de altijd relaxte en ietwat luie rockband de vakantiedag van een profwielrenner, viert een hip stel ineens een gezinsvakantie met de kleine kinderen van het andere gezin en een lakei van het koninklijk huis gaat aquagymen op de camping. Het zorgt in elk geval voor hilarische momenten, maar ook voor eyeopeners.”

Campinglife met Jessica Mendels keert op zaterdag 16 oktober terug in de vooravond van RTL 4.

Campinglife viert een jubileum: het programma komt met het tiende seizoen. De afgelopen jaren heeft het programma menig mens enthousiast gemaakt door vakantievierders en duizenden prachtige plekjes in Europa in beeld te brengen.

Dit jaar viert het kampeerprogramma een jubileum. Want voor het tiende jaar wordt de RTL 4-kijker tijdens de donkere en koude wintermaanden weer even mee op vakantie genomen.

Ook dit tiende seizoen bezoeken Sander en Jessica Mendels in bikini en boxershort verschillende campings. Ditmaal liggen Duitsland, Italië, Frankrijk en ons eigen landje op hun route, waar ze natuurlijk weer op pad gaan met Nederlandse gezinnen die daar vakantie vieren.

Ruilen van vakantie
Maar dit keer doet de familie niet datgene wat ze zelf leuk vindt, maar beleeft ze de ideale vakantiedag van het andere gezin.

Zo maken luxe kampeerders een blotevoetenwandeltocht, ondergaat de altijd relaxte en ietwat luie rockband de vakantiedag van een profwielrenner, viert een hip stel ineens een gezinsvakantie met de kleine kinderen van het andere gezin en een lakei van het koninklijk huis gaat aquagymen op de camping.

Het zorgt in elk geval voor hilarische momenten, maar ook voor eyeopeners. En Sander en Jessica Mendels, die moeten weer flink aan de bak.

Het mega populaire tv-programma Campinglife gaat haar tiende seizoen in. Vacansoleil Camping Holidays en IDTV werken al 10 jaar samen aan het meest succesvolle vakantieprogramma van de Nederlandse televisie. De uitzendingen van het nieuwe seizoen starten op 16 oktober en zijn te zien bij RTL4.

Nieuw format
Naast de leukste campings, nieuwe producten, trends en bezienswaardigheden staan vanaf dit seizoen iedere aflevering twee gezinnen centraal, die elkaars ideale vakantiedag beleven. Presentatoren Sander Janson en Jessica Mendels hebben afgelopen zomer 8 campings in Italië, Nederland, Frankrijk en Duitsland bezocht. Hier werden in totaal 21 afleveringen opgenomen.

Internationaal succes
Campinglife met Jessica Mendels is vanaf 16 oktober iedere zaterdagavond om 18.55 uur te zien bij RTL4. Op zondagochtend om 09.00 uur wordt de herhaling uitgezonden en deze is natuurlijk ook altijd terug te zien op de website. Niet alleen op de Nederlandse televisie is Campinglife een succes. Ook op de Vlaamse, Waalse, Deense en Poolse televisie kan de kijker elke week genieten van een eigen editie van Campinglife.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten