maandag 1 maart 2010

Biografie Jessica Mendels presentatrice RTL Campinglife


Biografie Jessica Mendels

Naam: Jessica Mendels
Geboren op: 25 maart 1981
in: Den Haag

Tv-presentatrice
Jessica Mendels presenteert sinds seizoen 2008-2009 Campinglife (RTL4)
als opvolgster van Marit van Bohemen en Corine Boon

Presenteerde eerder:
Liveshop op RTL8

Verdere bijzonderheden:
Jessica Mendels werkte ook als juf op de basisschool en kreeg een rol in de 'Spion van Oranje', een nieuwe fim van Tim Oliehoek.

De Haagse Jessica Mendels had een clown als vader en stond met haar zusje regelmatig tussen de coulissen. Ook mama Mendels was actief als assistent van haar man 'Johnny Mendola'.

Acteren:
Heeft ook een rol in 'Pauwen en Reigers', een nieuwe comedy soap van TV West. Jessica Mendels gaat Esmeralda, een plat Haagse, half Surinaamse strandtent eigenaaresse spelen. Vanaf eind oktober is deze serie te zien.

Hobby's: dansen, fitness, schilderen
Muziek: Arrow Jazz, Bachata, Salsa, top 40
Houdt erg van: lekker eten, lachen, uitslapen

Zou nooit: zeg nooit, nooit...
Reclames: antirook reclame, Feyenoord, luchtmacht, Rexona, Scapino
Motto: 'Keep an open mind, but not so open your brains fall out'

In de eerste aflevering van Campinglife (RTL4) in het nieuwe seizoen maakte Jessica Mendels (27) haar debuut als reismaatje van Sander Janson. En er vielen in die eerste aflevering al direct een paar talenten van Jessica op.

Zo liet Jessica Mendels zien dat ze best aardig kan waterskiën in bikini. In ieder geval goed genoeg om een weddenschap over 'wie blijft minstens tien seconden op de skies' met als inzet 'wie kookt er vanavond' te winnen.

En de kinderen van de gastgezinnetjes die ze op campings bezoekt, kan ze ook snel voor zich winnen. Jessica Mendels blijkt aardig bedreven in het maken van diertjes uit ballonnetjes.
Kortom: een waardige opvolgster van Marit van Bohemen en Corine Boon.

Na Corine Boon en Marit van Bohemen wordt Jessica Mendels de reispartner van Sander Janson in Campinglife. Jessica heeft onder andere de liveshop op RTL8 gepresenteerd.

Maar Jessica Mendels werkte ook als juf op de basisschool en kreeg een rol in de 'Spion van Oranje', een nieuwe fim van Tim Oliehoek.

De opnamen voor Campinglife, waarvan de eerste aflevering op zaterdag 11 oktober wordt uitgezonden, zijn inmiddels in volle gang.

De Haagse Jessica Mendels dus had een clown als vader en stond met haar zusje regelmatig tussen de coulissen.

Ook mama Mendels was actief als assistent van haar man 'Johnny Mendola'. Jessica werd zelf ook door het theater aangetrokken en stortte zich in het acteren.

Jessica Mendels heeft ook een rol in 'Pauwen en Reigers', een nieuwe comedy soap van TV West. Ze gaat Esmeralda, een plat Haagse, half Surinaamse strandtent eigenaaresse spelen.

1 opmerking: