maandag 21 mei 2012

Zwangere Campinglife presentatrice Jessica Mendels onderuit met scooter


Zwangere Campinglife presentatrice Jessica Mendels onderuit met scooter

Campinglife-presentatrice Jessica Mendels, die momenteel drie maanden zwanger is, (31) is zich rot geschrokken. Ze is onderuit gegaan met haar scooter.

"Ik had sleehakken aan waardoor mijn benen langer waren dan normaal", vertelt Jessica Mendels in het AD. "Stom genoeg heb ik daar geen rekening mee gehouden. Het stuur kwam tegen mijn been en voor ik er erg in had, lag ik op de grond."

De Campinglife presentatrice is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. "Het ging gelukkig niet hard, maar op zo'n moment besef je wel wat een enorme verantwoording je hebt met zo'n klein kindje in je buik."

Jessica Mendels, die tot haar grote verdriet niet in het nieuwe seizoen van Campinglife te zien zal zijn, heeft in het begin veel last gehad van zwangerschapskwaaltjes. Na een bezoek aan haar huisarts gaat het inmiddels iets beter. "Ik heb al een week niet overgegeven. Dus het gaat de goede kant op."

De sexy krullenbol heeft een relatie met Paul Bom. Een jaar geleden stapten de twee in het huwelijksbootje.

De zwangere presentatrice Jessica Mendels (31) is onderuit gegaan op haar scooter. De Campinglife-presentatrice kwam gelukkig met de schrik vrij.

'Ik had sleehakken aan waardoor mijn benen langer waren dan normaal. Stom genoeg heb ik daar geen rekening mee gehouden. Het stuur kwam tegen mijn been en voor ik er erg in had, lag ik op de grond', vertelt ze vandaag. 'Het ging gelukkig niet hard, maar op zo'n moment besef je wel wat een enorme verantwoording je hebt met zo'n klein kindje in je buik.'

Jessica Mendels is nu ruim drie maanden zwanger. De eerste periode van haar zwangerschap heeft ze het zwaar gehad. Ze moest vooral veel overgeven. 'Op een gegeven moment heb ik daar pilletjes voor gekregen en die hielpen redelijk. Zeker in combinatie met het laten staan van bepaalde producten waar ik sinds ik zwanger ben niet meer tegen kan. Ik heb inmiddels al een week niet overgegeven. Dus het gaat de goede kant op.'

woensdag 9 mei 2012

Zwangere Jessica Mendels stopt met Campinglife


Zwangere Jessica Mendels stopt met Campinglife

Jessica Mendels stopt als presentatrice van het programma Campinglife. Mendels maakte dinsdagavond in RTL Boulevard bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje.

Jessica Mendels, die getrouwd is met Paul Bom, had een kinderwens. "Maar we waren die wens nog niet actief aan het vervullen." De presentatrice voelde zich de eerste weken van haar zwangerschap 'heel raar'. "Ik was op vakantie geweest en ik dacht: die jetlag gaat maar niet over."

Jessica Mendels werd in 2008 aangesteld als presentatrice van het Campinglife. Ze praatte samen met Sander Janson het programma aan elkaar, Janson gaat wel door met Campinglife. Mendels presenteerde eerder onder meer LiveShop en Trick & Treat.

Jessica Mendels kennen we natuurlijk allemaal als de presentatrice van Camping Life. Vorig jaar trouwde ze met haar grote liefde Paul Bom en nu is er groot nieuws!

Een oplettende kijker mailde RTL Boulevard dat Jessica Mendels wel heel erg vaak gezien werd op de afdeling gynaecologie. Tijd om een belletje te plegen dus, en inderdaad: Jessica was helemaal overrompeld door ons. Ze ging even na of ze het goede nieuws al aan al haar naasten had verteld en dat was zo. Toen kwam het hoge woord ook aan ons eruit: ze is zo zwanger als maar kan!

Jessica Mendels, presentatrice van het RTL-programma Campinglife, is in verwachting van haar eerste kindje.

"Dus geen geheim meer: IK BEN ZWANGER", schrijft Jessica Mendels, die inmiddels de kritieke grens van twaalf weken voorbij is, op Twitter. Jessica laat weten dat de zwangerschap niet gepland was, maar dat de baby zeer welkom is.

Het is het eerste kindje voor de presentatrice en haar man Paul Bom. Het stel trouwde een jaar geleden.

Jessica Mendels dacht begin dit jaar enige tijd, na een vakantie in Las Vegas, dat haar jetlag maar niet over ging. Haar 'rare gevoel' had echter een heel andere reden: de presentatrice bleek zwanger.

Jessica Mendels, die bekend is als presentatrice van het televisieprogramma CampingLife en een rolletje in Goede Tijden, Slechte Tijden, is nu dolgelukkig met de zwangerschap. 'Binnenkort beginnen we aan de babykamer, dat had eigenlijk een logeerkamer moeten worden' , vertelt ze vanavond aan RTL Boulevard.

Vorig jaar trouwde Jessica Mendels met haar grote liefde Paul Bom.