dinsdag 23 maart 2010

Uitgebreide biografie van Jessica Mendels, presentatrice samen met Sander Janson van Campinglife


Een uitgebreide biografie van Jessica Mendels, de presentatrice, samen met Sander Janson, van Campinglife op RTL4.

De Haagse Jessica Mendels had een clown als vader en stond met haar zusje regelmatig tussen de coulissen.

Ook mama Mendels was actief als assistent van haar man “Johnny Mendola”. Jessica werd zelf ook door het theater aangetrokken en stortte zich in het acteren.

De laatste jaren kennen we Jessica Mendels vooral als presentatrice, o.a. van de liveshop op RTL8 en natuurlijk Campinglife, waarin ze vaak in bikini te zien is.

Maar Jessica Mendels werkte ook nog als juf op de basisschool en kreeg een rol in de comedy soap "Pauwen en Reigers" op TV West.

Geboortedatum: 25 maart 1981
Geboorteplaats: Den Haag

# Opleidingen: HBO- Pabo
# Vooropleiding toneelschool

Televisiewerk:
# Presentatie voor het programma Astro op RTL4
# Presentatie voor kappers.tv, een informatief web-tv programma speciaal voor kappers

# Presentatie van het verborgen camera programma Trick and Treat op Veronica
# Speelde een rol in de film Thuis in Nederland
# Presentatie van het homeshoppingprogramma LiveShop

# Presentatie tv programma Haagenda tv op RNN 7
# Speelde een rol in de films Het Glinsterend Pantser en Het Hofvijver Sprookje
# Gastrollen in de series Westenwind, Kees en Co, Goede Tijden Slechte Tijden, Costa

# Was te zien in verschillende commercials van o.a.: de Luchtmacht, Rexona en Scapino
# Presentatrice RTL Campinglife met Sander Janson

Jessica Mendels vertelt op haar eigen site JessicaMendels.nl ook geregeld over haar spannende avonturen voor het programma Campinglife.

Zwemmen in Zwitserland door Jessica Mendels.

...Later op de dag lol maken in het zwembad....
Drie jonge studenten uit Tilburg, een duikplank en een drijfkasteel voor de kinderen.. wat kan je daar allemaal mee doen?

Nou laten we beginnen met ieder een halve schroef en 1 ½ e salto van de duikplank en daarna vanaf de kant heel hard aan komen rennen om vervolgens met de voeten over het kasteel te glijden en dan met een klap op het water te landen!

Leuk zou je denken, vanaf de kant, maar het was toch echt de bedoeling dat ook Jessica Mendels in bikini het water in zou gaan! “Je hebt met je make-up toch rekening gehouden dat je zou gaan zwemmen?”

Ohja natuurlijk, ik heb waterproof mascara op, maar ik had geen rekening gehouden met drie lefgasten die allerlei kunsten zouden doen, gewoon een beetje lummelen in het water ofzo...

Ja en als je me een beetje kent, dan weet je dat zodra die camera op me staat ik me niet wil laten kennen, dus ook ik ga van de duikplank met een arabier (geen persoon,maar een kunstje) en een salto, ook al is het zo'n zes jaar geleden dat ik dat gedaan heb!

En vanaf de kant op een kasteel springen? Natuurlijk doe ik mee! “Ha, die klap op het water? Neejoh, dat doet geen pijn!”

Zwemmen in Zwitserland, kkkkkoud! Maar oh wat is het hier mooi!!!

Tot zover de dolle avonturen van Jessica Mendels voor Campinglife in Zwitserland.

maandag 1 maart 2010

Biografie Jessica Mendels presentatrice RTL Campinglife


Biografie Jessica Mendels

Naam: Jessica Mendels
Geboren op: 25 maart 1981
in: Den Haag

Tv-presentatrice
Jessica Mendels presenteert sinds seizoen 2008-2009 Campinglife (RTL4)
als opvolgster van Marit van Bohemen en Corine Boon

Presenteerde eerder:
Liveshop op RTL8

Verdere bijzonderheden:
Jessica Mendels werkte ook als juf op de basisschool en kreeg een rol in de 'Spion van Oranje', een nieuwe fim van Tim Oliehoek.

De Haagse Jessica Mendels had een clown als vader en stond met haar zusje regelmatig tussen de coulissen. Ook mama Mendels was actief als assistent van haar man 'Johnny Mendola'.

Acteren:
Heeft ook een rol in 'Pauwen en Reigers', een nieuwe comedy soap van TV West. Jessica Mendels gaat Esmeralda, een plat Haagse, half Surinaamse strandtent eigenaaresse spelen. Vanaf eind oktober is deze serie te zien.

Hobby's: dansen, fitness, schilderen
Muziek: Arrow Jazz, Bachata, Salsa, top 40
Houdt erg van: lekker eten, lachen, uitslapen

Zou nooit: zeg nooit, nooit...
Reclames: antirook reclame, Feyenoord, luchtmacht, Rexona, Scapino
Motto: 'Keep an open mind, but not so open your brains fall out'

In de eerste aflevering van Campinglife (RTL4) in het nieuwe seizoen maakte Jessica Mendels (27) haar debuut als reismaatje van Sander Janson. En er vielen in die eerste aflevering al direct een paar talenten van Jessica op.

Zo liet Jessica Mendels zien dat ze best aardig kan waterskiën in bikini. In ieder geval goed genoeg om een weddenschap over 'wie blijft minstens tien seconden op de skies' met als inzet 'wie kookt er vanavond' te winnen.

En de kinderen van de gastgezinnetjes die ze op campings bezoekt, kan ze ook snel voor zich winnen. Jessica Mendels blijkt aardig bedreven in het maken van diertjes uit ballonnetjes.
Kortom: een waardige opvolgster van Marit van Bohemen en Corine Boon.

Na Corine Boon en Marit van Bohemen wordt Jessica Mendels de reispartner van Sander Janson in Campinglife. Jessica heeft onder andere de liveshop op RTL8 gepresenteerd.

Maar Jessica Mendels werkte ook als juf op de basisschool en kreeg een rol in de 'Spion van Oranje', een nieuwe fim van Tim Oliehoek.

De opnamen voor Campinglife, waarvan de eerste aflevering op zaterdag 11 oktober wordt uitgezonden, zijn inmiddels in volle gang.

De Haagse Jessica Mendels dus had een clown als vader en stond met haar zusje regelmatig tussen de coulissen.

Ook mama Mendels was actief als assistent van haar man 'Johnny Mendola'. Jessica werd zelf ook door het theater aangetrokken en stortte zich in het acteren.

Jessica Mendels heeft ook een rol in 'Pauwen en Reigers', een nieuwe comedy soap van TV West. Ze gaat Esmeralda, een plat Haagse, half Surinaamse strandtent eigenaaresse spelen.